Welkom
Diensten
Werkwijze
Contact

Werkwijze en tarieven

1 Klein Klusje werkt volgens de uitvoeringsvoorwaarden zoals die door de Vereniging van Klussenbedrijven (VLOK) zijn opgesteld.
Hiermee bent u verzekerd van een profesionele aanpak met garantie.

Hoe klein een klus ook kan zijn, een geslaagde klus vergt planning, en dat is de reden dat ik gratis bij u langskom om een inschatting te maken van de omvang van uw klus en de kosten ervan.

Het uurtarief van 1 Klein Klusje voor 1 uur (of binnen 1 uur) bedraagt €55,- incl. btw. Bij meerdere uren €40,00 incl. btw.
Indien er sprake is van heel veel kleine klusjes of ze meer dan 4 uur in beslag nemen zal een iets lagere tarief gehanteerd kunnen worden. Voor simpele montagewerkzaamheden zoals bijv. een IKEA-kast monteren wordt er een tarief van €20,- incl. btw gehanteerd. De ervaring leert dat geen klus hetzelfde is en daarom zal er uitsluitend op basis van uren gerekend worden en niet met vaste prijs afspraken. Mede hierom worden er ook geen offertes gemaakt.

Ik reken geen voorrijkosten voor klussen in Apeldoorn, Beekbergen en Ugchelen (binnen een straal van 10km). Daarbuiten geldt een vast tarief afhankelijk van de afstand.