Welkom
Diensten
Werkwijze
Contact

Welkom

Geen tijd, zin, kennis of handigheid voor uw klusje(s) in en rond uw huis? Laat uw klussen uitvoeren door een ervaren klusser van 1 Klein Klusje!
Het klusbedrijf voor al uw kleine klusjes in- en rondom het huis
, voor wie zelf niet over 2 rechterhanden beschikt, weinig tijd heeft of de klus professioneel en met garantie aan wil pakken!

Op deze site kunt u kennismaken met mijn dienstverlening en werkwijze. Daarnaast sta ik u uiteraard graag telefonisch te woord, als u meer specifieke informatie wilt over wat ik voor u kan betekenen.

1 Klein klusje is in 2007 door mij, Robin Esselink, opgericht. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de bouw als elektromonteur, kwam ik terecht in de ICT. Op dit moment ben ik nog parttime werkzaam als Systeembeheerder, en daarnaast dus parttime als zelfstandig klusondernemer, waarin ik mijn kennis en vaardigheden op klusgebied aan u ter beschikking stel voornamelijk in de regio Apeldoorn, Beekbergen en Ugchelen.

Goed gereedschap is het halve werk! Daarom nu ook voor U verkrijgbaar via
1 Klein Klusje, professionele reinigers: