Welkom
Diensten
Werkwijze
Contact

Drain Clean vloeibare ontstopper

Drain Clean is een vloeibaar product op basis van sterke zuren. Het is een professioneel product voor het reinigen van afvoeren/syfons van gootstenen, toiletten, spoelbakken, vetputten en riolen.
Het product vernietigt veilig en snel alle organische en anorganische stoffen zoals haren, urinesteen, maandverband, tampons, vet/vetafzetting, papier, keukenafval, koffiedik, dweiltjes, zeepresten, enz. Tevens verwijdert Drain Clean roest- en kalksteenaanslag.

Doordat het product een hogere soortelijke massa heeft dan water zakt het snel door de waterkolom naar de plaats van de verstopping. Het product doet geen afbraak aan de werking van septic tanks. Tevens is het product uitstekend geschikt voor het ontdooien van bevroren leidingen. Niet van toepassing in metalen leidingen.


Voordelen:

  • Het product doet geen afbraak aan de werking van septic tanks.
  • Tevens uitstekend geschikt voor het ontdooien van bevroren leidingen.
  • Doordat het product gebruiksklaar is, bestaat er veel minder kans op spatten en is daardoor veiliger in gebruik.
  • Verergert de verstopping niet (in tegenstelling tot sommige korrel of poeder producten).
  • Geen terugslag en explosieve reacties.
  • Vloeibare ontstopper werkt heel grondig en effectief.
  • Vanzelfsprekend worden de kunststof leidingen niet aangetast.
  • Verhelpt vieze luchtjes


Hoe te gebruiken?

Verwijder zoveel mogelijk water uit wastafel, toilet, enz. Drain Clean langzaam en direct in de afvoer gieten, 5 tot 10 minuten laten inwerken en vervolgens goed doorspoelen met water. Indien nodig de procedure enkele malen herhalen. Gebruik ca. 100 tot 150 ml voor wastafel- of gootsteenafvoer. Gebruik ca. 250 ml voor vloer- en toiletafvoer. Door de afvoer maandelijks met 50 tot 100 ml te behandelen kan men meerdere verstoppingen voorkomen.

Prijs: € 25,- incl. B.T.W. voor 1 liter flacon.

Heeft u een (lichte) verstopping of een afvoer waarin het water slecht wegloopt dan kan 1 Klein Klusje dit uiteraard ook voor u oplossen voor € 60,- incl. B.T.W.